Route & Verzorging

Alle elementen waar Groningen bekend om staat zullen terugkomen in de route

Het karakteristieke open landschap waardoor de fietser vaak een speelbal lijkt van de wind, pittoreske dorpjes waarbij de tijd lijkt stil te staan, de dijken die Groningen en haar achterland beschermen tegen overstromingen, schitterende natuurgebieden, de vele wierden en natuurlijk de vele waterpartijen die de Provincie kent.

Tijdens de 12e editie 2024 doen we zelfs een stukje Drenthe en Friesland aan. Uiteindelijk komt iedereen weer uit bij de stad Groningen waar een eindsprint getrokken kan worden opweg naar een welverdiende borrel bij het Stadslab Festival - Terras.

Daarna is het natuurlijk de hoogste tijd om onder het genot van heerlijke pasta en een drankje van muziek te gaan genieten op het Stadslab Festival-Terras.

Uiteraard zijn de routes met zorg uitgestippeld, inclusief verzorgingsposten, en krijg je al het moois dat de Provincie Groningen te bieden heeft in één tocht voor de wielen.

In de komende periode wordt er gewerkt aan de routes voor editie 2024. Zodra deze bekend zijn zullen wij dit informeren via onze nieuwsbrief en socials. De route informatie en de te downloaden GPX bestanden zullen vervolgens via Fietssport en hier te vinden zijn.

Blijf altijd op de hoogte

en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Actueel

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2020 TKP tocht van Groningen. Realisatie: Internetbureau Praes.