TKP Tocht van Groningen

Inschrijven 2019

De inschrijving is inmiddels geopend. Via de link kan je je inschrijven op fietssport.nl

Aanmelden

 

De website is nu nog in aanbouw en binnenkort verschijnt de nieuwe website met alle nieuwtjes. De routes zijn namelijk klaar en we hebben weer mooie partnerschappen weten te sluiten.

Nieuwsupdate Belangrijk !

Nieuwsupdate Belangrijk !

Wegens een record aantal de volgende mededelingen:

Voorinschrijvers:

Graag uitgeprint de barcode meenemen.

 

Daginschrijving

Dit is beperkt mogelijk. Wij zitten namelijk bijna vol.

Wij kunnen nog voor 100 Personen een compleet verzorgde tocht garanderen.

De 330 heeft geen daginschrijving!

UMCG Kanker Researchfonds

Het organiseren van de TKP Tocht van Groningen geeft ons de mogelijkheid om op een goede manier aandacht te vragen voor de belangrijke dingen in het leven. Daarom fietsen ook dit jaar de deelnemers van alle afstanden behalve de 330km door het UMCG. Met deze actie vragen wij aandacht voor het UMCG Kanker Researchfonds. Daarnaast verkoopt de TKP Tocht van Groningen een koersklakske bij inschrijving waarvan de gehele opbrengst naar dit goede doel gaat. Graag willen wij ook op deze manier met jullie delen op welke manier het UMCG Kanker Researchfonds bijdraagt aan een mooiere wereld:

 

Het UMCG Kanker Researchfonds

Steeds vaker kiezen mensen er nu voor om kankeronderzoek in het UMCG te steunen. Niet zo gek eigenlijk. Het universitair ziekenhuis in Groningen heeft een groot kankercentrum, werkt samen met andere centra in Nederland maar ook daarbuiten. Voor bijvoorbeeld radiotherapie is het UMCG koploper in expertise. Kennis die ze graag deelt, om kankerzorg te verbeteren. Daarnaast is de samenwerking tussen artsen in de kliniek en wetenschappers in het laboratorium groot. Hiermee onderscheidt het UMCG zich van andere centra. Een voorbeeld hiervan is de imaging techniek met fluorescerende beelden van kankercellen. Een snelle uitwisseling van kennis opgedaan in het laboratorium is mogelijk richting de kliniek c.q. patiënt.

Waarom het UMCG Kanker Researchfonds steunen ?

1.         Wetenschappelijk onderzoek kost geld. Er is onvoldoende geld om urgente problemen op te
lossen en sneller resultaat te behalen
2.         Het onderzoek van UMCG waarmee levens gered kunnen worden is wereldwijd bekend. Het
UMCG is soms de enige plek in Nederland waar patiënten terecht kunnen
3.         Extra geld brengt genezing dichterbij. Dankzij sponsoring zijn innovaties en nieuwe mijlpalen
mogelijk
4.         Het UMCG is vertrouwd
5.         Geld komt zonder tussenkomst (en kosten) van derden op de plek waar het uitgegeven wordt
6.         Duidelijke verantwoording over de besteding
7.         Professionele steun van fondsenwervers in het UMCG
8.         Het UMCG is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Giften zijn daarom
aftrekbaar van het belastbaar inkomen

 

Ontbrekend eiwit
Ieder krijgt erfelijk materiaal mee in de cellen en soms gaat dit mis! Wanneer er in de cellen als je groeit iets mist, dan zie je dat terug in de cel. Een bepaald eiwit ontbreekt dan of wijkt af. Wanneer zo’n cel gaat groeien dan kun je behandeld worden met doelgerichte therapie. Een therapie op maat. We noemen dat target therapie.  

 

Effectiever
Met behulp van speciale apparatuur (microplaat en aanvullende meetsystemen) kan heel precies  gekeken worden wat de afwijking is en hoe behandeld moet worden. De apparatuur moet aangeschaft worden en daar is geld voor nodig. We willen daarmee veel nauwkeuriger behandelen en verspilling van medicatie, over- en onder behandeling voorkomen. Behandeling is dan veel effectiever!

 

Doneren
Het team van professor Marcel van Vugt en dr. Hetty Timmer gaat dit innovatief project uitvoeren. Dit project financieel steunen kan middels doneren  ovv Defect of door een gift op NL21 ABNA 0423 1266 95  t.n.v. Stichting Steunfonds UMCG, o.v.v. Defect. Ook kan bij inschrijvingen een TKP Tocht van Groningen koersklakske gekocht worden. De volledige opbrengst hier van gaat dit fonds.

 

Verzorgingspost - Visvliet

Op de grens van Groningen en Friesland ligt het pittoreske Visvliet. Visvliet ligt aan de rivier de Lauwers dat sinds de Slag aan de Boorne in 734 bekend staat als grensgebied; eerst tussen de Frankische en Friese gebieden en later tussen Groningen en Friesland. Op 9 september zal Visvliet echter in het teken van verbinding staan. Niet alleen brengt het alle pracht van de landschappen van de twee provincie samen, maar ook de deelnemers van alle afstanden zullen dankzij de gastvrije bevolking in het dorpshuis van Visvliet ontvangen worden. Ter plaatse kan gebruik gemaakt worden van de standaard bevoorrading die jullie van de nodige energie op de fiets voorziet. Ook is hier de mogelijkheid om gebruik te maken van de toiletten. Wij denken met Visvliet een prachtige verzorgingspost neer te kunnen zetten, in samenwerking met de bewoners en fietscafé Spaak, die de provincie recht aan doet. 

 

Verzorgingspost - Nienoord

De oplettende lezer heeft gezien dat er voor de deelnemers van alle afstanden appelgebak en koffie klaar staat te borg Verhildersum. Alle deelnemers behalve die van de 35 en 330 kilometer. Uiteraard hebben wij echter ook voor deze deelnemers een prachtige plaats gevonden, waarbij ook de deelnemers van de 35 kilometer kunnen genieten van een heerlijk stukje appel met kaneel verpakt in een jasje van deeg alsmede een kopje koffie/thee. Voor de kleinsten onder ons is er natuurlijk ook limonade. Deze locatie is niets minder dan het landgoed Nienoord.

De oorspronkelijk borg die het landgoed sierde, gebouwd in 1525, is helaas verloren gegaan in 1846. De borg is echter gelukkig in 1884 herontworpen als villa in art nouveau en neoclassicistische stijl. Hoewel aanzienlijk kleiner dan de originele borg is het desalniettemin een waar genoegen voor de ogen. De villa huisvest sinds 1958 ook het Museum Nienoord, met een unieke collectie rijtuigen van nationaal belang, en sinds 2014 het Grand Café Borg Nienoord. Hoewel deze stop is ingericht voor de deelnemers die de 35 kilometer route fietsen, komen de deelnemers van de 160 en 330 kilometer hier ook langs gefietst. Zij kunnen hier helaas geen aanspraak maken op het gebak en koffie,  maar kunnen op deze manier wel de prachtige locatie bewonderen. 

Binnenkort volgt meer over wat de deelnemers van de 330 kilometer kunnen verwachten.

We zien jullie graag op 9 september aan de start!

 

Verzorgingspost - Verhildersum

Afgelopen week werd bekend dat we een prachtige locatie hebben waarvandaan we zullen vertrekken en waar we ook terug zullen komen om de TKP Tocht van Groningen in stijl af te sluiten. Laat niemand zeggen dat wij niet dezelfde aandacht hebben voor onze verzorgingsposten. Vanaf heden zal er dan ook geregeld een bericht verschijnen waarin wij uit de doeken doen op welke manier wij jullie onderweg zullen voorzien van de nodige calorieën, cultuur, en entertainment. Deze week beginnen we met een stop voor de 80, 110, en 160 kilometer: de prachtige borg te landgoed Verhildersum!

De borg, tegenwoordig ingericht in 19e eeuwse stijl, is in aanleg begonnen in de 14e eeuw waarna het tot begin 17e eeuw duurde voordat het een borg werd. De borg wordt tegenwoordig museaal beheert om de rijke geschiedenis te bewaren en uit te dragen. Het 32hectare grote landgoed bevat tevens een riante borgtuin inclusief koetshuis, schathuis en tuinprieel. In de op de barok geinspireerde borgtuin staan tevens tien beelden van kunstenaar Eddy Roos in de stijl van de figuratieve abstractie van 'de groep'. Te landgoed Verhildersum zullen de deelnemers van de 80, 110, en 160 kilometer in stijl ontvangen worden, waarbij zij de nodige calorieën en verloren energie aan kunnen vullen met ondermeer appelgebak en koffie/thee, alsmede de regulier te verwachten verzorging. Onder het laatste valt voedselvoorziening, drinken, technische ondersteuning, EHBO, en sanitaire voorzieningen. 

Of je nou snel door wilt of rustig wilt genieten van deze ruwe diamant op het Hoogeland; de borg belooft een prachtige post te worden!

Bovendien krijgt iedere deelnemer een gratis toegangsbewijs om later nog eens in alle rust het Prachtige landgoed en haar exposities te bekijken.

Start- en Finishdorp

Sinds het begin in 2012 is de TKP Tocht van Groningen steeds een beetje beter geworden. De routes, de verzorgingsposten, en het entertainment; niets heeft stilgestaan. Dit jaar hebben wij wederom hard ons best gedaan om alles nóg een beetje leuker te maken. Om dit mogelijk te maken is er gekeken naar een prachtige locatie voor een start- en finishdorp die met ons mee kan groeien en waar wij de komende jaren onze wildste plannen kunnen realiseren om samen met jullie de TKP Tocht van Groningen uit te laten groeien tot het mooiste fietsevenement van Nederland. Deze locatie hebben wij gevonden op het voormalig suikerunieterrein te Groningen. Daar waar vroeger de vrachtwagens af- en aanreden geladen met suikerbieten bevind zich nu, geheel in industriële stijl, het mooiste evenemententerrein van het Noorden. Voor menigeen zal de locatie al bekend zijn van onder meer Kadepop. Onze gastpersonen zijn de dames en heren van Stadslab.

Hier vandaan zullen jullie 's ochtends via de grachten naar het hart van de stad fietsen om te beginnen aan een van de routes van de TKP Tocht van Groningen, en in de middag zullen jullie hier uitgeput maar voldaan wederkeren om te genieten van een goede afsluiting van de dag. Met deze nieuwe locatie kunnen jullie weer een hoop van ons verwachten. Zo zal er ook deze keer weer live entertainment zijn, zal er een pasta party zijn om te herstellen, zal er een bar zijn, zal er mechanische ondersteuning zijn, en zullen sportmasseurs aanwezig zijn. Omdat het hier een vaste horeca locatie betreft zullen ook de sanitaire voorzieningen de nodige ontwikkeling zien ten opzichte de voorgaande edities. Ook zullen er, beperkt, douches aanwezig zijn op de locatie.

Ook wat betreft bereikbaarheid biedt deze locatie een hele vooruitgang. Waar de Grote Markt veel sfeer wist te brengen was de locatie lastig te bereiken. Een ieder die graag wilde genieten van de mooiste tocht van het Noorden werd al snel veroordeeld tot het openbaar vervoer of een parkeergarage op een behoorlijke afstand van de start- en finishlocatie. De nieuwe locatie biedt alle ruimte die nodig is om nabij de start- en finishlocatie te parkeren!

We zien jullie graag op 9 september!

Muzikaal entertainment

De TKP Tocht van Groningen is meer dan een fietstocht. Het is een ervaring in stad en ommeland waar het eindeloos koersen door de prachtige omgeving centraal staat. En daarna? Daarna wordt er op ons gemak een al dan niet alcoholisch drankje genuttigd om af te koelen en de tocht van de dag na te bespreken. Dit jaar wordt het nagenieten beter dan ooit gefaciliteerd door de organisatie van de TKP Tocht van Groningen op een nieuwe locatie, en daarbij worden we onder andere geholpen door The Single Guys. Deze heren brengen een muzikale ode aan het leven in vintage stijl en zullen daarmee een sfeerverhogend geluid ten gehoor brengen om met zijn allen van te genieten!

Onderweg tijdens de TKP Tocht van Groningen zal hiernaast niet alleen de omgeving een regionaal tintje geven. Ook hier hebben wij voor jullie live entertainment. Wie kent hem niet? Met zijn witgrijze haardos, zijn gitaar, en zijn drumstel is deze one-man band wereld beroemd in stad en ommeland; de enige echte stadsmuzikant Moti! Samen met zijn zoon zal hij zijn opwachting maken bij één van de verzorgingsposten om het leven te bezingen in onvervalste rock&roll tonen. Wij zien jullie graag op 9 september!

Routenieuws

De vijfde landelijke hittegolf loopt teneinde en menig fietsers kijkt verlangend uit naar het eerste zomerse buitje voor de nodige verkoeling waarna de mooiste paden van Groningen weer ter fiets verkend kunnen worden. Ook wij hebben ons gedurende het jaar laten inspireren voor de nieuwe routes door het onvervalste Groninger schoon.

 Door het succes van vorig jaar blijft het echte rondje Groningen voorgoed op onze agenda. Ook dit jaar rijden wij in alle vroegte ruim 300 km met de klok mee langs de randen van onze prachtige Provincie. We hebben de feedback van vorig jaar ten harte genomen en het rondje Provincie een update gegeven. Start en finish is dit jaar op de zelfde locatie en er zijn vijf verzorgingsposten op de route. Daarbij is het inclusief een verzorgde lunch. Nieuw en ook blijvend is het aandenken. Bij het behalen van de finish krijgt iedere deelnemer een uniek Aero Wielershirt Editie 2018 als bewijs van deze unieke prestatie.

De 110 km en 160 km voeren je dit jaar onder meer langs de prachtige vergezichten van het Lauwersmeer. De 80 km kan het meer in de verte zien liggen, maar zal eerder afbuigen. Wij hebben fantastische locaties voor de verzorgingsposten gevonden. Deze zullen wij later expliciet toelichten. Nieuw dit jaar is dat op de eerste post een lekker bakje koffie/thee met appelgebak klaar staat. Daarbij zorgt Spaak ervoor dat de posten tip top eruit zien. 

De Familietocht van 35 km gaat dit jaar naar de prachtige Borg Nienoord. Ook hier staat de koffie/thee en gebak klaar voor de deelnemers. 

 

We houden de routes nog even geheim, maar wij zullen ze tenminste één week van te voren online zitten om te downloaden. 

 

 

 

Datum 2018

Natuurlijk organiseren wij in 2018 wederom de TKP Tocht van Groningen.

De zevende editie zal plaatsvinden op 9 september 2018 (de tweede zondag van september).

Wij zijn ondertussen al weer druk bezig om vernieuwingen door te voeren, zodat we nog weer een beter evenement voor jullie kunnen neerzetten. De komende maanden zullen wij jullie op de hoogte houden over de Tocht van Groningen.

Wat in ieder geval gaat terugkeren is het Rondje Provincie. De enige echte tocht van Groningen rond de provinciegrenzen. Daarbij blijven de overige afstanden ook op het programma staan en organiseren wij op zaterdagavond 8 september 2018 weer het TVG Wielercafe.

 

 

 

Online inschrijving gesloten, Daginschrijving mogelijk!

De inschrijvingen zijn vrijdagavond gesloten en ze waren weer boven verwachting! Er zijn nog mogelijkheden om met de Tocht mee te doen. Je kan je Zaterdagavond tussen 20.00 uur en 23.00 uur aanmelden bij Spaak tijdens het TvG Wielercafé. Tevens is daginschrijving mogelijk op de zondag de 17e.

De inschrijving kost 25,-

TvG Wielercafe met Laurens ten Dam

Om er gewoon een heel 'Wielren'-weekend van te maken, op de vooravond van de tocht: Tocht van Groningen Wielercafé! En dat vindt natuurlijk plaats in hét Wielercafé van Groningen: Spaak.

Kom je inschrijven of wanneer je dit al gedaan hebt: je startbescheiden afhalen. Haal nog snel even je reserve-bandjes en sportvoeding, of het Retro Groningen wielershirt! Kom luisteren naar de mooie verhalen uit de koers van Laurens ten Dam, en doe mee met de 'petje-op-petje-af' quiz (vergeet je koerspetje niet)! En dit alles onder het genot van een Gronings biertje! Tot zaterdag?!

 

Aanvang 20.00 uur

sluit: 23.30 uur. 

Deelnemers informatie

Alle deelnemers krijgen op donderdag 14 september de 'TKP Tocht van Groningen Courant' 

Hierin staat alle info die van belang is voor zondag de 17de.

Belangrijk: Deelnemers kunnen dit jaar op zaterdag 16 september vanaf 20.00 uur het startbescheiden ophalen bij het TvG Wielercafé gehouden te Spaak Koffie & Koers

De voorinschrijving sluit om vrijdag 15 september om 20.00 uur

De routes online

De afbeeldingen met omschrijvingen van de verschillende afstanden staan online.

De Routes zijn vanaf donderdag 14 september te downloaden. 

UMCG Kanker Research Fonds project Micro

Ook dit jaar proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen en aandacht te vragen voor het UMCG Kanker Research fonds.  Wij fietsen weer door het UMCG en jullie kunnen bij de inschrijving vrijwillig een gift geven. Deze gaat direct naar het fonds. Naast deze giften gaat 10 % van de opbrengst van de verkochte Groningen Shirts en Klakskes (bij Spaak en tijdens de Tocht) naar dit goede doel. Het project wat wij ondersteunen is Project Micro. 

Project Micro
Om een kankercel goed te kunnen begrijpen en om nieuwe therapie te ontwikkelen moet je een kankercel goed kunnen bekijken. Met het blote oog zie je niet genoeg en daarom gebruiken we microscopen. Nu is een moderne lichtmicroscoop nodig om tumorcellen goed te kunnen bekijken en analyse goed uit te kunnen voeren. De LEICA DMi1 maakt gebruik van LED verlichting. Dit geeft minder warmte af en dat is beter voor het resultaat. De kwaliteit van analyses verbeterd hierdoor. Hierdoor kunnen we met behulp van deze microscoop, die € 2.500 kost nieuwe therapieën voor kinderkanker ontwikkelen, bijvoorbeeld leukemie.
Professor  Steven de Jong en zijn collegae  zullen daarnaast therapieën ontwikkelen voor patiënten met o.a. maag-darm-leverkanker, immunotherapie baarmoeder-halskanker, borstkanker en alvleesklierkanker.

 

Het Groningen Wielershirt

Vanaf heden te koop: Het Groningen Wielershirt.

Dit shirt is ontworpen door Forte en wij zijn trots om op dit prachtige Groningen Retro Shirt te mogen staan.

Het shirt is te koop bij Spaak Koffie&koers, tijdens de Tocht van Groningen en bij Forte. Wanneer je op de afbeelding klikt kom je gelijk bij de webshop waar je tot en met 11 september bij aankoop van het shirt de inschrijving van de Tocht van Groningen gratis krijgt.

 

Terugblik 2016

De lente is weer begonnen, de fietsen zijn uit de schuur, de eerste kilometers zijn gemaakt en het kriebelt...  Wij zitten weer vol ideeën en binnenkort zullen wij dan ook de nieuwtjes van onze zesde editie bekend maken. 

Nu kijken wij graag nog even met u terug naar vorig jaar:

 

De TKP Tocht van Groningen 2016

 

Routes zijn bekend!

De definitieve routes voor de TKP Tocht van Groningen zijn bekend en alvast te bekijken en te downloaden vanaf onze website! Ook dit jaar hebben we weer veel tijd en moeite gestoken om weer een ander stuk Groningen in de routes op te nemen en je over de mooiste en beste wegen te leiden!

 

Ook zijn we blij om te kunnen melden dat ook onze partner van het eerste uur Cycletrend dit jaar weer van de partij is! Zij zullen in samenwerking met Giant de technische ondersteuning bij de start en de Borg van Ewsum bemannen.

 

Ook is er dit jaar voor het eerst de afstand van 35 kilometer toegevoegd, als een familietocht voor jong en oud! Alle routes doen weer delen aan van het prachtige Groninger cultuurlandschap, maar als je al het moois wat de Tocht van Groningen te bieden heeft wilt zien is de 150 kilometer de afstand voor jou! Zoals een stuk langs de zeedijk en Delfzijl waar een pitstop gemaakt wordt bij Arie's Bike Shop. Voor meer en uitgebreidere informatie omtrent de routes kan je terecht op onze website!

 

35 kilometer / 75 kilometer / 110 kilometer / 150 kilometer

Voorinschrijving sluit vrijdag 14:00!

De voorinschrijvingen voor de TKP Tocht van Groningen op 11 september 2016 sluiten op vrijdag 9 september om 14:00 uur! Zorg dus dat je jezelf vóór die tijd hebt ingeschreven!

 

Niet alleen bespaar je daarmee €6,50 op je deelnamekosten, je bent dan ook verzekerd van een startbewijs. Aarzel dus niet en klik op die link!

Gerard Kemkers geeft startschot en fietst mee!

Gerard Kemkers, de oud-schaatscoach en tegenwoordig werkzaam bij FC Groningen, komt het startschot geven op zondag 11 september! Vervolgens stapt Gerard zelf ook lekker op de fiets, want de TKP Tocht van Groningen wil hij natuurlijk voor geen goud missen. 

 

Ook voor de komende jaren wil de TKP Tocht van Groningen samen met Gerard verder bouwen aan een sportief en gezellig Groningen voor iedereen. Schrijf je dus snel in en laat je wegschieten door Gerard Kemkers!

Giant en Arie's Bike Shop nieuwe partner TKP Tocht van Groningen

Een mooie start dus van wat beloofd een vruchtbare samenwerking te worden!

De TKP Tocht van Groningen is een samenwerking aangegaan met fietsenfabrikant Giant en de Delfzijlse Giant-dealer Arie's Bike Shop voor onze Tocht van 11 september aanstaande, én voor de komende jaren!

 

Dit jaar zal de tourbus van Giant op de Grote Markt staan die bemand wordt door mecaniciens van Sir-Pete. Daarnaast wordt door Aries Bike Shop de ravitaillering in Delfzijl volledig verzorgd! 

 

Bestel TKP Tocht van Groningen Wielerkleding

De prachtige jubileumkleding van de TKP Tocht van Groningen is beschikbaar. Waar we al trots waren op onze vorige wielerkleding vinden we, al zeggen we het zelf, de nieuwe exemplaren wel heel erg geslaagd! In samenwerking met onze partner Forte Sportswear hebben we een topkledinglijn ontwikkeld. Ook is het sinds dit jaar mogelijk om gepersonaliseerde shirts te bestellen met uw eigen logo! Dit is gratis bij afname vanaf 6 shirts. Wil je de shirts eerst in het echt zien en voelen? Vanaf augustus liggen er proefexemplaren bij Spaak, Koffie en Koers.

Meer informatie? Klik hier!

Inschrijving geopend! Maak kans op een TKP tocht Wielershirt

Beste Wielrenners,

De inschrijving voor de vijfde editie van de TKP Tocht van Groningen is geopend! Het belooft een super mooie editie te worden met veel nieuwe elementen. De eerste verrassing is natuurlijk start en finish op de Grote Markt en onze mooie uitbreiding in het bedrijvenarrangement.

Daarnaast hebben we een mooie deal kunnen maken met het kledingmerk Forte, medio April komt speciaal voor de TKP Tocht van Groningen een nieuwe lijn op de markt! De shirts en broekjes zijn te bestellen via onze website! De kleding is zoals te verwachten van Forte van hoge kwaliteit!

Wij mogen hiervan enkele wielershirts weggeven! Dus ben jij:

  • de 100ste inschrijving
  • de 250ste inschrijving
  • de 500ste inschrijving
  • de 1000ste inschrijving
  • of de 1500ste inschrijving

Dan krijg je van ons een wielershirt!

Inschrijven kan hier!

Foto's 2015 en op naar lustrum 2016

Op naar vijfde editie!!!

Namens de organisatie bedanken wij alle deelnemers, vrijwilligers, partners en sponsoren hartelijk voor weer een prachtig evenement! Dankzij de oogst waren de finishende deelnemers een ware attractie en menig fiets niet meer te herkennen. De modder verdween langzaam van het gezicht onder het genot van een heerlijk nazomer zonnetje en de klanken van de zingende visboer.
 
Wij hebben in ieder geval genoten en wij zien jullie graag bij de vijfde editie op 11 september 2016!

Voor foto's klik hier

voorinschrijving verlengd!

Vanwege meerdere verzoeken en drukte op de website is de voorinschrijving verlengd tot vrijdag 11 september 18:00 uur!

KPN Consulting rijdt Tocht van Groningen

KPN Consulting rijdt dit jaar met een bedrijventeam mee met de Tocht van Groningen. We verwachten een getectyleerd team, KPN Consulting heeft namelijk al meer dan 35 jaar ervaring in de ICT-wereld. Consultants met een passie voor wielrennen (en ICT), maar weten ze op 13 september net zo goed kop-over-kop te rijden als ze adviseren? KPN Consulting is een oer-Nederlands bedrijf en is van alle markten thuis, een beetje tegenwind zal ze zeker niet stoppen!

Bekijk hier de website van KPN Consulting.

Samenwerking met UMCG Kankerresearchfonds wordt doorgezet

De TKP Tocht van Groningen verbind zich ook dit jaar weer aan het UMCG Kankerresearchfonds. Net als bij de voorgaande twee edities zetten de deelnemers en organisatie van de TKP Tocht van Groningen zich in om geld op te halen voor kankeronderzoek.

We bieden de mogelijkheid om te doneren bij inschrijving en in het finishdorp worden collectebussen geplaatst. Ook wordt alle fooi in het finishdorp gedoneerd. Help jij ook mee in de strijd tegen kanker? Direct doneren is hier http://www.umcgkankerresearchfonds.nl/doneren/ mogelijk!

De inschrijvingen zijn geopend!

Vanaf vandaag, zijn de inschrijvingen voor de vierde editie van de TKP Tocht van Groningen geopend! Schrijf je in via onze website om zeker te zijn van deelname. Betaling kan makkelijk via IDeal waarna je direct een bevestiging krijgt van je inschrijving. Waarom zou je nog wachten? Inschrijven kan hier!

De Achtste editie !

Op Zondag 8 september zal de achtste editie van de TKP Tocht van Groningen plaatsvinden.

Het finishdorp is vernieuwd, de routes zijn weer bepaald en we hebben een aantal prachtige verzorgingsposten samen met Spaak in petto. Naast De Tocht van Groningen, 330 km langs de Provinciegrenzen, pijlen wij vier afstanden: 160, 110, 80 en de familietocht van 35 km. De voorinschrijvingen zijn geopend tot zaterdag 11.00 uur. Daarna is daginschrijving beperkt mogelijk voor een toeslag (met uitzondering van de 330).  Schrijf je in om aan de start te staan van de Wielertourtocht van het Noorden. Beleef zondag 8 september 2019 alle elementen waar Groningen om bekend staat op de fiets . De tocht is inclusief verzorging onderweg, Pastaparty, aandenken en entertainmentprogramma op een fantastische locatie in Groningen.

 

  • Ik vond het top georganiseerd, de grote markt was erg leuk en er waren heerlijke broodjes aanwezig. Kortom geslaagd!

Contact

Rijksweg 53
9731AD Groningen
info@tochtvangroningen.nl

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen zorgt
in het finishdorp voor
een complete beleving

Meer over de tour