TKP Tocht van Groningen

Samenwerking met UMCG Kankerresearchfonds wordt doorgezet

De TKP Tocht van Groningen verbind zich ook dit jaar weer aan het UMCG Kankerresearchfonds. Net als bij de voorgaande twee edities zetten de deelnemers en organisatie van de TKP Tocht van Groningen zich in om geld op te halen voor kankeronderzoek.

We bieden de mogelijkheid om te doneren bij inschrijving en in het finishdorp worden collectebussen geplaatst. Ook wordt alle fooi in het finishdorp gedoneerd. Help jij ook mee in de strijd tegen kanker? Direct doneren is hier http://www.umcgkankerresearchfonds.nl/doneren/ mogelijk!

De zevende editie !

Op Zondag 9 september zal de zevende editie van de TKP Tocht van Groningen plaatsvinden.

Naast De Tocht van Groningen, 330 km langs de provinciegrenzen, pijlen wij vier afstanden: 160, 110, 80 en de familietocht van 37,5 km. De voorinschrijvingen zijn geopend tot vrijdagavond 19.00 uur open blijven. Daarna is daginschrijving beperkt mogelijk met een toeslag voor de 37,5, 80, 110 en 160 km.  Schrijf je in om aan de start te staan van de Wielertourtocht van het Noorden. Beleef zondag 9 september 2018 alle elementen waar Groningen om bekend staat op de fiets . De tocht is inclusief verzorging onderweg, Pastaparty, aandenken en entertainmentprogramma op een fantastische locatie in Groningen.

 

  • Ik vond het top georganiseerd, de grote markt was erg leuk en er waren heerlijke broodjes aanwezig. Kortom geslaagd!

Contact

Rijksweg 53
9731AD Groningen
info@tochtvangroningen.nl

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen zorgt
in het finishdorp voor
een complete beleving

Meer over de tour