TKP Tocht van Groningen

Muzikaal entertainment

De TKP Tocht van Groningen is meer dan een fietstocht. Het is een ervaring in stad en ommeland waar het eindeloos koersen door de prachtige omgeving centraal staat. En daarna? Daarna wordt er op ons gemak een al dan niet alcoholisch drankje genuttigd om af te koelen en de tocht van de dag na te bespreken. Dit jaar wordt het nagenieten beter dan ooit gefaciliteerd door de organisatie van de TKP Tocht van Groningen op een nieuwe locatie, en daarbij worden we onder andere geholpen door The Single Guys. Deze heren brengen een muzikale ode aan het leven in vintage stijl en zullen daarmee een sfeerverhogend geluid ten gehoor brengen om met zijn allen van te genieten!

Onderweg tijdens de TKP Tocht van Groningen zal hiernaast niet alleen de omgeving een regionaal tintje geven. Ook hier hebben wij voor jullie live entertainment. Wie kent hem niet? Met zijn witgrijze haardos, zijn gitaar, en zijn drumstel is deze one-man band wereld beroemd in stad en ommeland; de enige echte stadsmuzikant Moti! Samen met zijn zoon zal hij zijn opwachting maken bij één van de verzorgingsposten om het leven te bezingen in onvervalste rock&roll tonen. Wij zien jullie graag op 9 september!

De Achtste editie !

Op Zondag 8 september zal de achtste editie van de TKP Tocht van Groningen plaatsvinden.

Het finishdorp is vernieuwd, de routes zijn weer bepaald en we hebben een aantal prachtige verzorgingsposten samen met Spaak in petto. Naast De Tocht van Groningen, 330 km langs de Provinciegrenzen, pijlen wij vier afstanden: 160, 110, 80 en de familietocht van 35 km. De voorinschrijvingen zijn geopend tot zaterdag 11.00 uur. Daarna is daginschrijving beperkt mogelijk voor een toeslag (met uitzondering van de 330).  Schrijf je in om aan de start te staan van de Wielertourtocht van het Noorden. Beleef zondag 8 september 2019 alle elementen waar Groningen om bekend staat op de fiets . De tocht is inclusief verzorging onderweg, Pastaparty, aandenken en entertainmentprogramma op een fantastische locatie in Groningen.

 

  • Ik vond het top georganiseerd, de grote markt was erg leuk en er waren heerlijke broodjes aanwezig. Kortom geslaagd!

Contact

Rijksweg 53
9731AD Groningen
info@tochtvangroningen.nl

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen zorgt
in het finishdorp voor
een complete beleving

Meer over de tour