TKP Tocht van Groningen

Datum 2018

Natuurlijk organiseren wij in 2018 wederom de TKP Tocht van Groningen.

De zevende editie zal plaatsvinden op 9 september 2018 (de tweede zondag van september).

Wij zijn ondertussen al weer druk bezig om vernieuwingen door te voeren, zodat we nog weer een beter evenement voor jullie kunnen neerzetten. De komende maanden zullen wij jullie op de hoogte houden over de Tocht van Groningen.

Wat in ieder geval gaat terugkeren is het Rondje Provincie. De enige echte tocht van Groningen rond de provinciegrenzen. Daarbij blijven de overige afstanden ook op het programma staan en organiseren wij op zaterdagavond 8 september 2018 weer het TVG Wielercafe.

 

 

 

De Achtste editie !

Op Zondag 8 september zal de achtste editie van de TKP Tocht van Groningen plaatsvinden.

Het finishdorp is vernieuwd, de routes zijn weer bepaald en we hebben een aantal prachtige verzorgingsposten samen met Spaak in petto. Naast De Tocht van Groningen, 330 km langs de Provinciegrenzen, pijlen wij vier afstanden: 160, 110, 80 en de familietocht van 35 km. De voorinschrijvingen zijn geopend tot zaterdag 11.00 uur. Daarna is daginschrijving beperkt mogelijk voor een toeslag (met uitzondering van de 330).  Schrijf je in om aan de start te staan van de Wielertourtocht van het Noorden. Beleef zondag 8 september 2019 alle elementen waar Groningen om bekend staat op de fiets . De tocht is inclusief verzorging onderweg, Pastaparty, aandenken en entertainmentprogramma op een fantastische locatie in Groningen.

 

  • Ik vond het top georganiseerd, de grote markt was erg leuk en er waren heerlijke broodjes aanwezig. Kortom geslaagd!

Contact

Rijksweg 53
9731AD Groningen
info@tochtvangroningen.nl

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen zorgt
in het finishdorp voor
een complete beleving

Meer over de tour