TKP Tocht van Groningen

TvG Wielercafe met Laurens ten Dam

Om er gewoon een heel 'Wielren'-weekend van te maken, op de vooravond van de tocht: Tocht van Groningen Wielercafé! En dat vindt natuurlijk plaats in hét Wielercafé van Groningen: Spaak.

Kom je inschrijven of wanneer je dit al gedaan hebt: je startbescheiden afhalen. Haal nog snel even je reserve-bandjes en sportvoeding, of het Retro Groningen wielershirt! Kom luisteren naar de mooie verhalen uit de koers van Laurens ten Dam, en doe mee met de 'petje-op-petje-af' quiz (vergeet je koerspetje niet)! En dit alles onder het genot van een Gronings biertje! Tot zaterdag?!

 

Aanvang 20.00 uur

sluit: 23.30 uur. 

De Achtste editie !

Op Zondag 8 september zal de achtste editie van de TKP Tocht van Groningen plaatsvinden.

Het finishdorp is vernieuwd, de routes zijn weer bepaald en we hebben een aantal prachtige verzorgingsposten samen met Spaak in petto. Naast De Tocht van Groningen, 330 km langs de Provinciegrenzen, pijlen wij vier afstanden: 160, 110, 80 en de familietocht van 35 km. De voorinschrijvingen zijn geopend tot zaterdag 11.00 uur. Daarna is daginschrijving beperkt mogelijk voor een toeslag (met uitzondering van de 330).  Schrijf je in om aan de start te staan van de Wielertourtocht van het Noorden. Beleef zondag 8 september 2019 alle elementen waar Groningen om bekend staat op de fiets . De tocht is inclusief verzorging onderweg, Pastaparty, aandenken en entertainmentprogramma op een fantastische locatie in Groningen.

 

  • Ik vond het top georganiseerd, de grote markt was erg leuk en er waren heerlijke broodjes aanwezig. Kortom geslaagd!

Contact

Rijksweg 53
9731AD Groningen
info@tochtvangroningen.nl

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen zorgt
in het finishdorp voor
een complete beleving

Meer over de tour