TKP Tocht van Groningen

TvG Wielercafe met Laurens ten Dam

Om er gewoon een heel 'Wielren'-weekend van te maken, op de vooravond van de tocht: Tocht van Groningen Wielercafé! En dat vindt natuurlijk plaats in hét Wielercafé van Groningen: Spaak.

Kom je inschrijven of wanneer je dit al gedaan hebt: je startbescheiden afhalen. Haal nog snel even je reserve-bandjes en sportvoeding, of het Retro Groningen wielershirt! Kom luisteren naar de mooie verhalen uit de koers van Laurens ten Dam, en doe mee met de 'petje-op-petje-af' quiz (vergeet je koerspetje niet)! En dit alles onder het genot van een Gronings biertje! Tot zaterdag?!

 

Aanvang 20.00 uur

sluit: 23.30 uur. 

De zevende editie !

Op Zondag 9 september zal de zevende editie van de TKP Tocht van Groningen plaatsvinden.

Naast De Tocht van Groningen, 330 km langs de provinciegrenzen, pijlen wij vier afstanden: 160, 110, 80 en de familietocht van 37,5 km. De voorinschrijvingen zijn geopend tot vrijdagavond 19.00 uur open blijven. Daarna is daginschrijving beperkt mogelijk met een toeslag voor de 37,5, 80, 110 en 160 km.  Schrijf je in om aan de start te staan van de Wielertourtocht van het Noorden. Beleef zondag 9 september 2018 alle elementen waar Groningen om bekend staat op de fiets . De tocht is inclusief verzorging onderweg, Pastaparty, aandenken en entertainmentprogramma op een fantastische locatie in Groningen.

 

  • Ik vond het top georganiseerd, de grote markt was erg leuk en er waren heerlijke broodjes aanwezig. Kortom geslaagd!

Contact

Rijksweg 53
9731AD Groningen
info@tochtvangroningen.nl

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen zorgt
in het finishdorp voor
een complete beleving

Meer over de tour