TKP Tocht van Groningen

Routes zijn bekend!

De definitieve routes voor de TKP Tocht van Groningen zijn bekend en alvast te bekijken en te downloaden vanaf onze website! Ook dit jaar hebben we weer veel tijd en moeite gestoken om weer een ander stuk Groningen in de routes op te nemen en je over de mooiste en beste wegen te leiden!

 

Ook zijn we blij om te kunnen melden dat ook onze partner van het eerste uur Cycletrend dit jaar weer van de partij is! Zij zullen in samenwerking met Giant de technische ondersteuning bij de start en de Borg van Ewsum bemannen.

 

Ook is er dit jaar voor het eerst de afstand van 35 kilometer toegevoegd, als een familietocht voor jong en oud! Alle routes doen weer delen aan van het prachtige Groninger cultuurlandschap, maar als je al het moois wat de Tocht van Groningen te bieden heeft wilt zien is de 150 kilometer de afstand voor jou! Zoals een stuk langs de zeedijk en Delfzijl waar een pitstop gemaakt wordt bij Arie's Bike Shop. Voor meer en uitgebreidere informatie omtrent de routes kan je terecht op onze website!

 

35 kilometer / 75 kilometer / 110 kilometer / 150 kilometer

De Achtste editie !

Op Zondag 8 september zal de achtste editie van de TKP Tocht van Groningen plaatsvinden.

Het finishdorp is vernieuwd, de routes zijn weer bepaald en we hebben een aantal prachtige verzorgingsposten samen met Spaak in petto. Naast De Tocht van Groningen, 330 km langs de Provinciegrenzen, pijlen wij vier afstanden: 160, 110, 80 en de familietocht van 35 km. De voorinschrijvingen zijn geopend tot zaterdag 11.00 uur. Daarna is daginschrijving beperkt mogelijk voor een toeslag (met uitzondering van de 330).  Schrijf je in om aan de start te staan van de Wielertourtocht van het Noorden. Beleef zondag 8 september 2019 alle elementen waar Groningen om bekend staat op de fiets . De tocht is inclusief verzorging onderweg, Pastaparty, aandenken en entertainmentprogramma op een fantastische locatie in Groningen.

 

  • Ik vond het top georganiseerd, de grote markt was erg leuk en er waren heerlijke broodjes aanwezig. Kortom geslaagd!

Contact

Rijksweg 53
9731AD Groningen
info@tochtvangroningen.nl

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen zorgt
in het finishdorp voor
een complete beleving

Meer over de tour