TKP Tocht van Groningen

Gerard Kemkers geeft startschot en fietst mee!

Gerard Kemkers, de oud-schaatscoach en tegenwoordig werkzaam bij FC Groningen, komt het startschot geven op zondag 11 september! Vervolgens stapt Gerard zelf ook lekker op de fiets, want de TKP Tocht van Groningen wil hij natuurlijk voor geen goud missen. 

 

Ook voor de komende jaren wil de TKP Tocht van Groningen samen met Gerard verder bouwen aan een sportief en gezellig Groningen voor iedereen. Schrijf je dus snel in en laat je wegschieten door Gerard Kemkers!

De zevende editie !

Op Zondag 9 september zal de zevende editie van de TKP Tocht van Groningen plaatsvinden.

Naast De Tocht van Groningen, 330 km langs de provinciegrenzen, pijlen wij vier afstanden: 160, 110, 80 en de familietocht van 37,5 km. De voorinschrijvingen zijn geopend tot vrijdagavond 19.00 uur open blijven. Daarna is daginschrijving beperkt mogelijk met een toeslag voor de 37,5, 80, 110 en 160 km.  Schrijf je in om aan de start te staan van de Wielertourtocht van het Noorden. Beleef zondag 9 september 2018 alle elementen waar Groningen om bekend staat op de fiets . De tocht is inclusief verzorging onderweg, Pastaparty, aandenken en entertainmentprogramma op een fantastische locatie in Groningen.

 

  • Ik vond het top georganiseerd, de grote markt was erg leuk en er waren heerlijke broodjes aanwezig. Kortom geslaagd!

Contact

Rijksweg 53
9731AD Groningen
info@tochtvangroningen.nl

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen zorgt
in het finishdorp voor
een complete beleving

Meer over de tour