TKP Tocht van Groningen

Giant en Arie's Bike Shop nieuwe partner TKP Tocht van Groningen

Een mooie start dus van wat beloofd een vruchtbare samenwerking te worden!

De TKP Tocht van Groningen is een samenwerking aangegaan met fietsenfabrikant Giant en de Delfzijlse Giant-dealer Arie's Bike Shop voor onze Tocht van 11 september aanstaande, én voor de komende jaren!

 

Dit jaar zal de tourbus van Giant op de Grote Markt staan die bemand wordt door mecaniciens van Sir-Pete. Daarnaast wordt door Aries Bike Shop de ravitaillering in Delfzijl volledig verzorgd! 

 

De Achtste editie !

Op Zondag 8 september zal de achtste editie van de TKP Tocht van Groningen plaatsvinden.

Het finishdorp is vernieuwd, de routes zijn weer bepaald en we hebben een aantal prachtige verzorgingsposten samen met Spaak in petto. Naast De Tocht van Groningen, 330 km langs de Provinciegrenzen, pijlen wij vier afstanden: 160, 110, 80 en de familietocht van 35 km. De voorinschrijvingen zijn geopend tot zaterdag 11.00 uur. Daarna is daginschrijving beperkt mogelijk voor een toeslag (met uitzondering van de 330).  Schrijf je in om aan de start te staan van de Wielertourtocht van het Noorden. Beleef zondag 8 september 2019 alle elementen waar Groningen om bekend staat op de fiets . De tocht is inclusief verzorging onderweg, Pastaparty, aandenken en entertainmentprogramma op een fantastische locatie in Groningen.

 

  • Ik vond het top georganiseerd, de grote markt was erg leuk en er waren heerlijke broodjes aanwezig. Kortom geslaagd!

Contact

Rijksweg 53
9731AD Groningen
info@tochtvangroningen.nl

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen zorgt
in het finishdorp voor
een complete beleving

Meer over de tour