TKP Tocht van Groningen

Inschrijving geopend! Maak kans op een TKP tocht Wielershirt

Beste Wielrenners,

De inschrijving voor de vijfde editie van de TKP Tocht van Groningen is geopend! Het belooft een super mooie editie te worden met veel nieuwe elementen. De eerste verrassing is natuurlijk start en finish op de Grote Markt en onze mooie uitbreiding in het bedrijvenarrangement.

Daarnaast hebben we een mooie deal kunnen maken met het kledingmerk Forte, medio April komt speciaal voor de TKP Tocht van Groningen een nieuwe lijn op de markt! De shirts en broekjes zijn te bestellen via onze website! De kleding is zoals te verwachten van Forte van hoge kwaliteit!

Wij mogen hiervan enkele wielershirts weggeven! Dus ben jij:

  • de 100ste inschrijving
  • de 250ste inschrijving
  • de 500ste inschrijving
  • de 1000ste inschrijving
  • of de 1500ste inschrijving

Dan krijg je van ons een wielershirt!

Inschrijven kan hier!

De Achtste editie !

Op Zondag 8 september zal de achtste editie van de TKP Tocht van Groningen plaatsvinden.

Het finishdorp is vernieuwd, de routes zijn weer bepaald en we hebben een aantal prachtige verzorgingsposten samen met Spaak in petto. Naast De Tocht van Groningen, 330 km langs de Provinciegrenzen, pijlen wij vier afstanden: 160, 110, 80 en de familietocht van 35 km. De voorinschrijvingen zijn geopend tot zaterdag 11.00 uur. Daarna is daginschrijving beperkt mogelijk voor een toeslag (met uitzondering van de 330).  Schrijf je in om aan de start te staan van de Wielertourtocht van het Noorden. Beleef zondag 8 september 2019 alle elementen waar Groningen om bekend staat op de fiets . De tocht is inclusief verzorging onderweg, Pastaparty, aandenken en entertainmentprogramma op een fantastische locatie in Groningen.

 

  • Ik vond het top georganiseerd, de grote markt was erg leuk en er waren heerlijke broodjes aanwezig. Kortom geslaagd!

Contact

Rijksweg 53
9731AD Groningen
info@tochtvangroningen.nl

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen zorgt
in het finishdorp voor
een complete beleving

Meer over de tour