TKP Tocht van Groningen

37,5 km

De Familie tocht heeft een aparte route van 37,5 KM en is toegankelijk voor jong en oud! Uiteraard hebben wij voor deelnemers een prachtige route gevonden. Dit jaar ten westen van de stad door de Onlanden en naar het schone Landgoed Nienoord.

Bij de Borg kunnen jullie genieten heerlijk stukje appel met kaneel verpakt in een jasje van deeg, alsmede een kopje koffie of thee. Voor de kleinsten onder ons is er natuurlijk ook limonade. 

De oorspronkelijke borg die het landgoed sierde, gebouwd in 1525, is helaas verloren gegaan in 1846. De borg is echter gelukkig in 1884 herontworpen als villa in art nouveau en neoclassicistische stijl. Hoewel aanzienlijk kleiner dan de originele borg is het desalniettemin een waar genoegen voor de ogen. De villa huisvest sinds 1958 ook het Museum Nienoord, met een unieke collectie rijtuigen van nationaal belang, en sinds 2014 het Grand Café Borg Nienoord. 

Deelname voor kinderen onder de 12 jaar is gratis, echter onder begeleiding en maximaal twee kinderen per deelnemer. Deelnemers van deze afstand kunnen starten tussen 10:30 en 11:30. We zien jullie graag op 9 september aan de start!

 

 Download hier de route van de 37,5 km!

 

 

 

Landgoed Nienoord
Landgoed Nienoord

De zevende editie !

Op Zondag 9 september zal de zevende editie van de TKP Tocht van Groningen plaatsvinden.

Naast De Tocht van Groningen, 330 km langs de provinciegrenzen, pijlen wij vier afstanden: 160, 110, 80 en de familietocht van 37,5 km. De voorinschrijvingen zijn geopend tot vrijdagavond 19.00 uur open blijven. Daarna is daginschrijving beperkt mogelijk met een toeslag voor de 37,5, 80, 110 en 160 km.  Schrijf je in om aan de start te staan van de Wielertourtocht van het Noorden. Beleef zondag 9 september 2018 alle elementen waar Groningen om bekend staat op de fiets . De tocht is inclusief verzorging onderweg, Pastaparty, aandenken en entertainmentprogramma op een fantastische locatie in Groningen.

 

  • Ik vond het top georganiseerd, de grote markt was erg leuk en er waren heerlijke broodjes aanwezig. Kortom geslaagd!

Contact

Rijksweg 53
9731AD Groningen
info@tochtvangroningen.nl

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen zorgt
in het finishdorp voor
een complete beleving

Meer over de tour