TKP Tocht van Groningen

Route & ravitaillering

Route & ravitaillering

Ook dit jaar zorgt de TKP Tocht van Groningen voor vijf prachtige en goed gepijlde fietsroutes door de Ommelanden (let op: de 330 is grotendeels niet uitgepijld). 3 reguliere afstanden, een familietocht en een rondje Provincie. Een aantal elementen zoals de beruchte Groninger tegenwind keren uiteraard elk jaar terug in ons parcours. Daarnaast zorgen we ervoor dat de route elk jaar langs een aantal prachtige, typische Groninger locaties gaat. Wierden, molens en de Waddenzee zijn enkele voorbeelden. Meer informatie over de afstanden en downloaden van de GPX bestanden: 75km110km, 150km, 330km en de familietocht.

De Tocht van Groningen voorziet, in samenwerking met lokale ondernemers, voor goed voorziene ravitailleringspunten en unieke locaties waar je anders nooit op de racefiets zou komen. Ook dit jaar rijden we door het UMCG en zal de grootste verzorgingspost zal worden ingericht in het pittoreske Zoutkamp. Houd de website en onze sociale media goed in de gaten, zodra de routes definitief gemaakt zijn maken we dat bekend en zijn ze hier te vinden!

 

De zevende editie !

Op Zondag 9 september zal de zevende editie van de TKP Tocht van Groningen plaatsvinden.

Naast De Tocht van Groningen, 330 km langs de provinciegrenzen, pijlen wij nog vier afstanden: De Tiende (35km), kwart (75 a 80km), derde (110km) en de halve (150 - 165km) Tocht van Groningen. Vanaf 1 mei 2018 kan je je inschrijven om aan de start te staan van de mooiste tourklassieker van Groningen. Beleef zondag 9 september 2018 alle elementen waar Groningen om bekend staat op de fiets . De tocht is inclusief verzorging onderweg, maaltijd, aandenken en entertainmentprogramma op de Grote Markt van Groningen.

 

  • Ik vond het top georganiseerd, de grote markt was erg leuk en er waren heerlijke broodjes aanwezig. Kortom geslaagd!

Contact

Rijksweg 53
9731AD Groningen
info@tochtvangroningen.nl

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen zorgt
in het finishdorp voor
een complete beleving

Meer over de tour