TKP Tocht van Groningen

Het Finishdorp en activiteiten

Het Finishdorp en activiteiten

De TKP Tocht van Groningen zorgt in het finishdorp op de Grote Markt voor een complete beleving voor zowel de deelnemers als hun familie, vrienden en andere supporters. Je wordt in het finishdorp muzikaal verwelkomt door live-muziek. Uiteraard is er voorzien in horecagelegenheid zodat je van de muziek kunt genieten met een drankje en een hapje. De gelegenheid tot eten is dit jaar compleet vernieuwd en natuurlijk weer voor de deelnemers weer inclusief. Zodra de definitieve indeling van het Finishdorp bekend zullen we hier een kaart publiceren zodat je alvast kunt zien waar je wat kunt vinden op zondag 9 september!

Voor de deelnemers is er een beveiligde fietsenstalling zodat je onbezorgd kan genieten van het welverdiende drankje na binnenkomst. Er zijn kleedkamers aanwezig en er is een springkussen voor de kinderen, voor hen moet het uiteraard ook een leuke dag zijn!

De zevende editie !

Op Zondag 9 september zal de zevende editie van de TKP Tocht van Groningen plaatsvinden.

Naast De Tocht van Groningen, 330 km langs de provinciegrenzen, pijlen wij nog vier afstanden: De Tiende (35km), kwart (75 a 80km), derde (110km) en de halve (150 - 165km) Tocht van Groningen. Vanaf 1 mei 2018 kan je je inschrijven om aan de start te staan van de mooiste tourklassieker van Groningen. Beleef zondag 9 september 2018 alle elementen waar Groningen om bekend staat op de fiets . De tocht is inclusief verzorging onderweg, maaltijd, aandenken en entertainmentprogramma op de Grote Markt van Groningen.

 

  • Ik vond het top georganiseerd, de grote markt was erg leuk en er waren heerlijke broodjes aanwezig. Kortom geslaagd!

Contact

Rijksweg 53
9731AD Groningen
info@tochtvangroningen.nl

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen zorgt
in het finishdorp voor
een complete beleving

Meer over de tour