TKP Tocht van Groningen

Alle elementen waar Groningen bekend om staat zullen terugkomen in de route: het karakteristieke open landschap waardoor de fietser vaak een speelbal lijkt van de wind, pittoreske dorpjes waarbij de tijd lijkt stil te staan, de dijken die Groningen en haar achterland beschermen tegen overstromingen, schitterende natuurgebieden, de vele wierden en natuurlijk de vele waterpartijen die de provincie kent. Uiteindelijk komt iedereen weer uit bij de stad Groningen waar een eindsprint getrokken kan worden naar de finish. Daarna is het natuurlijk de hoogste tijd om onder het genot van een goedverzorgde maaltijd (inclusief) en een drankje van het slotprogramma te gaan genieten.

Uiteraard wordt elke route met zorg uitgestippeld en zal de 80 kilometer weer wat eerder afbuigen naar de stad dan de 110 km en de 160 km. Met de 160 kilometer krijg je al het moois dat de provincie Groningen te bieden heeft in één tocht voor de wielen.

 

 

 

De zevende editie !

Op Zondag 9 september zal de zevende editie van de TKP Tocht van Groningen plaatsvinden.

Naast De Tocht van Groningen, 330 km langs de provinciegrenzen, pijlen wij nog vier afstanden: 160, 110, 80 en de familietocht van 35 km. Vanaf 1 mei 2018 kan je je inschrijven om aan de start te staan van de mooiste toerklassieker van Groningen. Beleef zondag 9 september 2018 alle elementen waar Groningen om bekend staat op de fiets . De tocht is inclusief verzorging onderweg, maaltijd, aandenken en entertainmentprogramma op de Grote Markt van Groningen.

 

  • Ik vond het top georganiseerd, de grote markt was erg leuk en er waren heerlijke broodjes aanwezig. Kortom geslaagd!

Contact

Rijksweg 53
9731AD Groningen
info@tochtvangroningen.nl

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen zorgt
in het finishdorp voor
een complete beleving

Meer over de tour