TKP Tocht van Groningen

35 km

De familietocht staat ook in 2018 weer op het programma. Deze tocht heeft een aparte route van 35 KM en is toegankelijk voor jong en oud!

Samen met onze partner het Groninger Landschap hebben we geprobeerd om de mooiste plekjes vlak buiten de stad te vinden. U kunt rusten op Buitenplaats Reitdiep. Uiteindelijk komt iedereen weer uit bij op de Grote Markt van Groningen. Daarna is het natuurlijk de hoogste tijd om onder het genot van een goedverzorgde maaltijd (inclusief) en een drankje van het slotprogramma te gaan genieten. Deelname voor kinderen onder de 12 jaar is gratis, echter onder begeleiding en maximaal twee kinderen per deelnemer.

Download de route: 35KM GPX FILE

 

De zevende editie !

Op Zondag 9 september zal de zevende editie van de TKP Tocht van Groningen plaatsvinden.

Naast De Tocht van Groningen, 330 km langs de provinciegrenzen, pijlen wij nog vier afstanden: 160, 110, 80 en de familietocht van 35 km. Vanaf 1 mei 2018 kan je je inschrijven om aan de start te staan van de mooiste toerklassieker van Groningen. Beleef zondag 9 september 2018 alle elementen waar Groningen om bekend staat op de fiets . De tocht is inclusief verzorging onderweg, maaltijd, aandenken en entertainmentprogramma op de Grote Markt van Groningen.

 

  • Ik vond het top georganiseerd, de grote markt was erg leuk en er waren heerlijke broodjes aanwezig. Kortom geslaagd!

Contact

Rijksweg 53
9731AD Groningen
info@tochtvangroningen.nl

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen zorgt
in het finishdorp voor
een complete beleving

Meer over de tour