TKP Tocht van Groningen

De Route voor de 110 kilometer wordt op dit moment nog voorgefietst. Zodra wij tevreden zijn over de kwaliteit en schoonheid van de route zullen wij meer informatie plaatsen. We kunnen in ieder geval het volgende alvast verklappen:

Alle elementen waar Groningen bekend om staat zullen terugkomen in de route: het karakteristieke open landschap waardoor de fietser vaak een speelbal lijkt van de wind, pittoreske dorpjes waarbij de tijd lijkt stil te staan, de dijken die Groningen en haar achterland beschermen tegen overstromingen, schitterende natuurgebieden, de vele wierden en natuurlijk de vele waterpartijen die de provincie kent. Uiteindelijk komt iedereen weer uit bij de stad Groningen waar een eindsprint getrokken kan worden naar de finish. Daarna is het natuurlijk de hoogste tijd om onder het genot van een goedverzorgde maaltijd (inclusief) en een drankje van het slotprogramma te gaan genieten.

 

 

 

 

 

De zevende editie !

Op Zondag 9 september zal de zevende editie van de TKP Tocht van Groningen plaatsvinden.

Naast De Tocht van Groningen, 330 km langs de provinciegrenzen, pijlen wij nog vier afstanden: 160, 110, 80 en de familietocht van 35 km. Vanaf 1 mei 2018 kan je je inschrijven om aan de start te staan van de mooiste toerklassieker van Groningen. Beleef zondag 9 september 2018 alle elementen waar Groningen om bekend staat op de fiets . De tocht is inclusief verzorging onderweg, maaltijd, aandenken en entertainmentprogramma op de Grote Markt van Groningen.

 

  • Ik vond het top georganiseerd, de grote markt was erg leuk en er waren heerlijke broodjes aanwezig. Kortom geslaagd!

Contact

Rijksweg 53
9731AD Groningen
info@tochtvangroningen.nl

TKP Tocht van Groningen

De TKP Tocht van Groningen zorgt
in het finishdorp voor
een complete beleving

Meer over de tour